🚚🍽️DOPRAVA ZDARMA: Zadejte kód SPRING pro ČR (případně SPRING pro SK) a máte dopravu zdarma. Platí při nákupech nad 1000 Kč, případně 40 EUR (SK). Akce trvá od 30. 4. do 5. 5. 20024. Užijte si stolování...

LETOŠNÍ HITY MEZI PORCELÁNOVÝMI DÁRKY

Vstupte s námi do světa krásného porcelánového nádobí. V našem článku se společně podíváme na letošní hity mezi porcelánovými dárky, kterými rozhodně uděláte na Vánoce radost. Nechte se inspirovat, jaké porcelánové kousky by pod stromečkem neměly chybět.

PORCELÁN SE VZOREM OBLÍBENÉHO VÁNOČNÍHO CUKROVÍ

Nádobí v barvě slonové kosti s dekorem vánočních perníčků navodí tu správnou sváteční atmosféru. Porcelán je určen pro všechny milovníky tradičních vánočních barev, tedy červené, zelené a bílé. Štědrovečerní večeři servírujte na krásné talířové sadě. Tu můžete ještě doplnit třeba terinou na polévku nebo větší porcelánovou mísou na bramborový salát. Sváteční večeři s rodinou si díky tomu vychutnáte z jedinečného nádobí.

Pod stromečkem udělá radost i maličkost v podobě lopatky na dort pro všechny cukráře, svícnu či zvonečku pro štěstí. Uvidíte, že toto nádobí s motivem populárního vánočního cukroví rozhodně potěší.

    

HRNEČEK, KTERÝ VYPADÁ JAKO PLECHÁČEK

Mezi další oblíbené vánoční dárky patří hrnečky všeho druhu. Malé, velké, na espresso nebo čaj. Hrnečky jsou zkrátka vděčným dárkem, který je hezký i praktický zároveň. Pořiďte letos hrnek připomínající starý dobrý plecháček. Tento kousek je vyrobený z kvalitního porcelánu, i když na první pohled vypadá, jakoby byl z plechu.

Hrnky Tina koupíte v různých velikostech a dekorech. Vsaďte na typicky vánoční motivy, jako je cesmína, perníčci a borovicové šišky. Jestliže chcete hrneček s neutrálním motivem, sáhněte po květinách, ptácích či motýlech.

              

KLASICKÝ CIBULÁK

V případě, že máte ve svém okolí vášnivého sběratele cibuláku, kupte mu pod stromeček další kousek do sbírky. Zkuste něco netradičního, jako je například květináč, etažérka nebo figurky zvířat. Samozřejmě nikdy nešlápnete vedle, pokud věnujete hrneček, talířek, popřípadě misku do cibulákové kolekce.

Mezi další nádobí s modrým dekorem patří kolekce Valbella a pomněnky. Valbella nabízí talíře, hrnky, zapékací misky a další doplňky s dekorem drobných modrých kytiček. Vzor pomněnek je populární po generace. Pořiďte třeba jídelní či talířovou sadu, případně čajovou konvici a šálek s podšálkem na čaj. Květinový porcelán rozhodně nepatří pouze na chalupu. Právě naopak. Moderní interiér skvěle zútulní a vnese do něj příjemnou domácí pohodu.

     

Jaké dárky z porcelánu letos věnujete vy?