🚚🍽️DOPRAVA ZDARMA: Zadejte kód SPRING pro ČR (případně SPRING pro SK) a máte dopravu zdarma. Platí při nákupech nad 1000 Kč, případně 40 EUR (SK). Akce trvá od 30. 4. do 5. 5. 20024. Užijte si stolování...

DĚTSKÝ PORCELÁN JAKO DÁREK

S blížícím se vánočním obdobím přichází i očekávání a radost ze shánění toho nejlepšího dárku pro naše nejmenší. Proč letos nevybrat něco pěkného a praktického zároveň? Dětský porcelán se ukazuje jako ideální volba pro ty, kteří chtějí spojit užitečné s příjemným. S vlastní jídelní soupravou se dítko bude cítit dospěle, a ještě navíc se naučí správným stolovacím návykům. V tomto článku se podíváme na to, proč je dětské nádobí skvělým dárkem pod vánoční stromeček.

DĚTSKÉ JÍDELNÍ SADY S VESELÝMI OBRÁZKY POTĚŠÍ POD STROMEČKEM

Motivujte svoje ratolesti k jídlu za pomoci hravého dětského nádobí. Roztomilé obrázky Krtečka, Večerníčka, případně různých zvířátek se líbí všem dětem. Velmi populární je nádobí s obrázky od Heleny Zmatlíkové, například na motivy Honzíkovy cesty. Dalšími oblíbenými dětskými postavičkami jsou hrdinové kreslené pohádky Čtyřlístek. Vybírat můžete porcelán také s různými zvířátky, jako je koza, hroch či beruška.

K jídelnímu setu samozřejmě nesmí chybět sada příborů, které nejenže poskytnou radost při jídle, ale také podporují rozvoj motoriky u malých dětí. Rodiče jistě potěší, že veškerý dětský porcelán je zdravotně nezávadný a samozřejmě je možné ho mýt v myčce na nádobí a ohřívat v mikrovlnce.

        

 HRNEČKY, KONVICE A MISKY JAKO PRAKTICKÝ I ZÁBAVNÝ DÁREK

I těmito porcelánovými kousky malým jedlíkům uděláte radost. Ratolesti potěší hrneček s Krtečkem nebo Večerníčkem. Jestliže máte více dětí, nebo chcete mít prostě jen na výběr z různých motivů, pořiďte rovnou celou soupravu hrnečků se zvířátky. Porcelánová miska na ranní jogurt, přesnídávku či jinou dobrotu také poslouží. Stejně tak konvička na čajový dýchánek s kamarády.

Malé děti chtějí mít všechno stejné jako rodiče, podpořte jejich přirozenou zvídavost a dopřejte jim kvalitní porcelánové nádobí, se kterým si budou připadat dospěle. Navíc, společné stolování není pouze příjemným rituálem, ale také napomáhá k vytváření správných jídelních zvyklostí.

Celkově vzato, originální porcelánové kousky s dětskými motivy mohou být skvělým vánočním dárkem, který spojuje praktičnost s dětskou radostí z oblíbených pohádkových postaviček.

   

Jaké dětské pohádkové postavičky jsou u vás doma nejpopulárnější?