🚚🍽️DOPRAVA ZDARMA: Zadejte kód SPRING pro ČR (případně SPRING pro SK) a máte dopravu zdarma. Platí při nákupech nad 1000 Kč, případně 40 EUR (SK). Akce trvá od 30. 4. do 5. 5. 20024. Užijte si stolování...

PORCELÁN SE ZIMNÍMI MOTIVY

Zima nám přináší nejenom chladné počasí a sníh, ale také příležitost oživit naše domovy krásným a elegantním nádobím. Mezi nejoblíbenějšími patří to se zimním nebo vánočním motivem. Takové nádobí většinou vytáhneme jen jednou za rok na Vánoce, ale právě proto je tak cenné a výjimečné. V našem článku se zaměříme na krásu porcelánu se zimním dekorem a inspirujeme vás, jak těmito kousky zvýraznit sváteční vánoční atmosféru.

HRNKY NA OBLÍBENÝ ZIMNÍ ČAJ PRO DOSPĚLÉ I DĚTI

Nedáte dopustit na staré dobré plecháčky? Co takhle pořídit hrneček, který vypadá jako plecháček, ale je vyrobený z kvalitního českého porcelánu. Můžete ho bez obav dát do mikrovlnky, mýt v myčce a jen tak se vám nerozbije. Navíc máte na výběr z několika kouzelných vánočních motivů, jako například jmelí, cesmínu, borovicové šišky, nebo zvířátka z Aljašky.

Ani děti nepřijdou zkrátka. Hrneček s Krtečkem a sněhulákem je jako dělaný pro chladná zimní rána. Veselá dětská jídelní sada s obrázky papoušků v zimě rozesměje nejen malé jedlíky. Roztomilé obrázky papoušků, kteří očividně nejsou ze zimního počasí příliš nadšení, rozhodně vykouzlí úsměv na tváři nejen dětem.

   

 TALÍŘE NA ŠTĚDROVEČERNÍ VEČEŘI

Jestliže dáváte přednost spíše moderněji pojatému nádobí, podívejte se na talířové soupravy se vzorem červených nebo modrých sněhových vloček. Talíře s velkými okraji a plochým dnem zaručeně ozdobí každou štědrovečerní tabuli. Moderní porcelán s motivy sněhových vloček přináší na vánoční stůl svěží a originální nádech. Tyto designové kousky propojují tradiční vzory s moderním tvarem talířů, tak vytváří stylový kontrast, který osvěží každý prostor.

Pro vyznavače bílého nádobí je tu elegantní kolekce Mráz. Jak název napovídá, tento dekor vypadá tak, jakoby ho vykouzlil mráz na zamrzlém okně. Bílé nádobí s jemným vzorem je nadčasové a minimalistické. Kolekce Mráz přináší na vánoční tabuli klid a pohodu, zdůrazňující jednoduchost a čistotu bílého porcelánu. Díky krásným detailům a preciznímu zpracování si užijete s rodinou příjemnou štědrovečerní večeři.

     

Jaké nádobí se zimními motivy se vám líbí?