🆓🚚Využijte dopravy zdarma. Získáte ji při nákupu nad 500 Kč (ČR), případně 40 EUR (SK). Pro uplatnění dopravy zdarma stačí zadat kód FREE (ČR) nebo FREE1 pro SK. Užívejte stolování.🆓🚚
 

Hrnek Karel, 0,27 l, Český porcelán Dubí, modrá házenka

 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
129 Kč
106,61 Kč bez DPH
   
Kód produktu 20111/20371
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové hrnky,Karel
Záruka 2 roky
 

Zdobený tvar hrnku spíše z tenčího porcelánu v dekoru modré házenky. Vhodně navržené ouško umožňuje uchycení hrnku jedním nebo dvěma prsty. Český porcelán z Dubí.

  • objem hrnku: 270 ml
  • obvyklý objem nápoje v hrnku: 250 ml
  • výška hrnku: 9 cm 
  • průměr hrnku: 8,8 cm

Hrnek je vhodný do myčky nádobí a mikrovlnné trouby.

 

Podobné produkty

Tvar Karel
dekor modrá házenka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamnější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfolio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již v 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem