Hodnocení obchodu

5,0 2205 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2137x
4
50x
3
12x
2
4x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora VV | 29.9.2020
Zboží přišlo sice nepoškozené a v pořádku, ale místo průměru 24 cm měly talíře jen 23 cm, což je opravdu s podivem. Kromě toho produkt nebyl vzhledově to, co jsme očekávali, i když za tuto konkrétní věc e-shop přímo nemůže.
PJ Avatar autora Petr Juppa (Administrátor) 29.9.2020
Dobrý den, to mě mrzí, že zboží není v pořádku. Prosím, kontaktujte nás na email info(a)porcelanovysvet.cz nebo na telefon 777 683 225, abychom se na věc podívali a vyřešili ji k Vaší spokojenosti. Bohužel z této recenze nepoznám, o jakou objednávku a zboží šlo. Děkuji.
IN Avatar autora Ivana Nevludová | 28.9.2020
Zboží přišlo včas, v pořádku, nepoškozené, plná spokojenost
L Avatar autora Leona | 28.9.2020
úplná spokojenost, rychlé a bezproblémové jednání, porcelán moc pěkný, super děkuji :-)
Avatar autora J | 28.9.2020
není co vytknout, vše OK
J Avatar autora Júlia | 28.9.2020
Bezproblémový obchod, tovar zasielaný za Slovensko, neskutočne perfektne zabalený, ďakujeme, spokojnosť maximálna.
B Avatar autora Broňa | 27.9.2020
Jsem spokojená, krásný porcelán.
Avatar autora Dana Šilhavá | 27.9.2020
Kvalitní zapékací mísa. Koláč se v ní nepřipaluje, porcelán vydrží vysokou teplotu- nepopraská, je odolný proti opotřebeni.
Avatar autora Karin Čimburová | 26.9.2020
Skvěle
T Avatar autora Táňa | 25.9.2020
Spokojenost
K Avatar autora Karolína | 25.9.2020
:-)
M Avatar autora MSK | 25.9.2020
:-)
T Avatar autora Taťjana | 25.9.2020
Spokojenost na všechny strany! Nádhera! Děkuji
JB Avatar autora Jana Bernartova | 25.9.2020
Spokojena
IM Avatar autora Ilona Macků | 25.9.2020
Rozhodně spokojena, bezproblémový nákup.
MH Avatar autora Magdalena Horáková | 24.9.2020
S nákupem i dodáním jsem byla spokojená, doporučuji všem
J Avatar autora Jan B. | 24.9.2020
Trochu delší doba dodání, ale jinak vše ok. Pečlivě zabaleno.
J Avatar autora JK | 21.9.2020
Spokojena, velmi peclive zabaleno
VT Avatar autora Vendula Talichová | 21.9.2020
Velmi,kvalitní výrobky.
VS Avatar autora Velice spokojená. | 21.9.2020
Kvalitní porcelán, doporučuji.
I Avatar autora Iva | 21.9.2020
Naprosto bez problému, kvalitní porcelán, doprava a zabalení - spokojenost.

Stránka 1 z 111 , položek celkem: 2220

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.