Sada hrnků vařáků, 0,65 l, Český porcelán Dubí, ryby

 

Souprava porcelánových hrnků s dekorem ryb.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Běžná cena 1 370 Kč
Ušetříte 180 Kč (–13 %)
1 190 Kč
983,47 Kč bez DPH
   
Kód produktu 20064/19302
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové hrnky
Záruka 2 roky
 

Velké porcelánové hrnky známé pod názvem vařák s motivy ryb. Klasický a oblíbený tvar je ideální volbou pro rybáře.

Prvotřídní český porcelán z Dubí.

  • objem hrnku: 650 ml
  • obvyklý objem nápoje v hrnku: 600 ml
  • výška hrnku: 9,5 cm 
  • průměr hrnku: 11,4 cm

Hrnek je vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí.

Podobné produkty

Porcelán bílý
Tvar vařák
Počet ks v sadě 6
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika
Objem 650 ml
Počet dílů v sadě 6 ks
Počet lidí 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamnější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfolio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již v 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem