Užijte si naší velikonoční nadílky se slevou až 35 % na vybraný porcelán. Všechny zlevněné produkty najdete v kategorii Velikonoce. Akce platí do 28. 3. Dopřejte si lepší požitek ze stolování, nejen na Velikonoce.
 

Mísa salátová oválná, český porcelán, 23 cm, fialky, Český porcelán

 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
549 Kč
453,72 Kč bez DPH
   
Kód produktu 10374/19850
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové mísy na kompot, salát 20 cm a více,fialky
 

Menší mísa neobvyklého oválného tvaru, vhodná třeba na porci salátu nebo drobné občerstvení, zdobená svěžím dekorem fialek. Tradiční výrobce Český porcelán z Dubí.

Průměr 23 cm.

Výrobek je vhodný do myčka a mikrovlnné trouby.

Podobné produkty

Porcelán bílý
Dekor fialky
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamnější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfolio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již v 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem