❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

PORCELÁNOVÉ DÁRKY PRO DĚTI

Nevíte co pořídit dceři nebo synovi pod stromeček? Nekupujte zbytečnosti, raději sáhněte po praktickém, ale zároveň hezkém dárku. Dětský porcelán s oblíbenými pohádkovými postavičkami každé dítě zaujme.

Porcelán pro děti je vysoce odolný, zdravotně nezávadný a bez problémů ho můžete ohřívat v mikrovlnce nebo mýt v myčce na nádobí.

Pro malé nejedlíky jsou tu veselé talíře s obrázky, které dítko budou motivovat k jídlu. Kdo sní jako první celý oběd a odkryje, jaký obrázek se skrývá na dně talíře? Talíře lze pořídit samostatně, případně koupit rovnou celou jídelní soupravu obsahující hrneček a mělký i hluboký talíř. Dětská porcelánová miska na polévku, jogurt, ranní müsli a jiné dobroty také pod stromečkem potěší.

      

V nabídce jsou i roztomilé hrnečky s Krtečkem nebo Večerníčkem, ať už na čaj, kakao či horkou čokoládu se šlehačkou. Jestliže dítko rádo pořádá čajové dýchánky pro svoje hračky, pořiďte mu opravdovou porcelánovou konvičku, se kterou pohostí kamarády ze školky či školy.

   

Co se týče motivů, jednoznačně vede Krteček a Večerníček. Potomkovi můžete nadělit také nádobí s motivy oblíbeného Čtyřlístku, případně Hello Kitty. Dále máte na výběr porcelán s hrošíkem, ptáčky, beruškami, klaunem, dinosaury či mravenečkem.

  

 Jaký dětský porcelán se vám nejvíce líbí?