💙⏳Získejte slevu 10 % na všechny produkty z kolekce Valbella - na sady i kusový porcelán. Stačí zadat kód Valbella. Platí JEN od 26. do 28. 4. 2024.⏳

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

Také každý rok pracně vymýšlíte, co darovat pod stromeček? Zkuste letos potěšit porcelánovým nádobím, které je nejen hezké, ale i praktické. Budete tak mít jistotu, že váš dárek neskončí zapomenutý někde na dně skříně.

HRNEČKŮ NENÍ NIKDY DOST

Hrnečky patří k oblíbencům a stálicím pod vánočním stromečkem. No kdo by je neměl rád? Různorodé obrázky, dekory, barvičky, tvary i velikosti – je tolik možností, stačí si jen vybrat. Hrneček je zkrátka ideálním dárkem pod stromeček.

Co takhle letos pořídit pořádný vařák o objemu 630 ml? Každá žena občas ráda na chvilku vypne. Nejlepší je zachumlat se pod deku s tímto obřím hrnkem plným čaje a pustit si nějaký pohodový film. Perfektní pro dlouhé zimní večery! Mezi další favority patří také baňatý hrnek zvaný „baňák“. Pokud se chcete rozšoupnout, pořiďte soupravu hrnečků, obsahující dva, ale klidně až šest kusů nádobí.

      

SKLENIČKY NA ALKO I NEALKO

Potěšte kamarádku elegantní sadou skleniček s krystaly Swarovski. S křišťálově průzračnými sklenkami na víno nebo sekt rozhodně nešlápnete vedle. Nadčasovými dárky jsou také různé karafy na víno a lihoviny. Dárek, který se v domácnosti neztratí, je skleněný džbánek na vodu, případně skleničky na nealko nápoje.

                         

PORCELÁNOVÉ DOPLŇKY

Kromě hrníčků nebo porcelánových sošek jsou vhodným dárkem také různé další porcelánové maličkosti. Mezi ty nejvyhledávanější patří cukřenky, mlékovky, kořenky a vázy. Praktickým dárkem je například hezká souprava slánky s pepřenkou, doplnit ji můžete o máslenku. Na servírování cukroví, muffinů nebo jednohubek se hodí etažérka. Vyberte pro svoji kamarádku, sestru či maminku stylový porcelánový doplněk do kuchyně. 

            

MODERNÍ BÍLÝ PORCELÁN PRO MLADÉ

Mladší generace ocení základní bílou jídelní soupravu. Ideálně k ní ještě přihoďte sadu příborů, které vydrží po celý život (nebo dokud se nepoztrácí). Praktický a hezký dárek je na světě. Pokud si netroufáte pořídit hned celou jídelní sadu, vsaďte na různé porcelánové doplňky. Do moderní kuchyně se hodí čtyřhranné misky v bílé barvě, ty seženete v nejrůznějších velikostech.

Dalším tipem je například podnos rozdělený na čtyři části, ten je perfektní na servírování drobného pohoštění. Velmi hezkým a vkusným dárkem jsou různé servírovací tácy. Milovnici pečení uděláte radost dortovým talířem na nožce, na kterém může pyšně prezentovat všechna svá cukrářská díla.

       

TRADIČNÍ ČESKÝ CIBULÁK

V případě, že máte v okolí milovníka tradičního cibuláku, nemusíte ztrácet čas vymýšlením dárku. Stačí dokoupit další kousek do cibulákové sbírky. Výběr nádobí s klasickým modrým dekorem je obrovský, od talířů a hrnečků přes doplňky jako jsou aromalampy, olejové lampy, kalíšky na vejce, kroužky na ubrousky až po formy na bábovku.

      

RŮŽOVÝ PORCELÁN PRO MILOVNÍKY LUXUSU

Chcete darovat pod stromeček něco netradičního? Pak vsaďte na jedinečný růžový porcelán. Elegantní, luxusní, vznešený – tak by se dal růžový porcelán popsat. Krásným dárkem je například šálek s podšálkem na kávu nebo čaj, ten rozhodně potěší všechny, kteří si rádi dopřávají oblíbené horské nápoje z krásného nádobí. Z porcelánu v růžové barvě se vyrábí také třeba vázy, kořenky a různé ozdobné sošky. Přinese obdarovanému štěstí růžový sloník, prasátko či ptáček?

              

Už víte, jaký porcelánový dárek letos najdou vaši blízcí pod stromečkem?