💙⏳Získejte slevu 10 % na všechny produkty z kolekce Valbella - na sady i kusový porcelán. Stačí zadat kód Valbella. Platí JEN od 26. do 28. 4. 2024.⏳
 

Korbel holba 0,50 l, cibulák, Český porcelán

 
Dostupnost Skladem (1 ks)
1 899 Kč
1 569,42 Kč bez DPH
   
Kód produktu 10141 / 00001
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové konvice, džbány
Záruka 2 roky
 

"Ještě pivko?" Obvyklá otázka, na kterou čekáme. Ačkoliv mívala holba skoro 3/4 litru, i správně vychlazený půllitr piva z tohoto dekorovaného korbelu chutná skvěle! Tento hladký korbel s hladkým uchem vyrobila česká porcelánka v Dubí. Originální značený cibulák, který lze bez problému mýt v myčce na nádobí.

Váha: 660 g
Obsah: 0,50 l

Vhodné do myčky a MW trouby ano
Dekor cibulák
Materiál porcelán
Objem 0,5 l
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamnější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfolio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již v 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem