🚨 Sleva 10 % na veškerý porcelán značky Thun 1794. Zadejte kód THUNA a vybírejte. Akce platí od 17. - 21. 4. 2024. Užívejte stolování s kvalitním českým porcelánem. 🍽️ ✨
  • 1 z 2
 

Květináč prolamovaný 11 cm, cibulák, Český porcelán

 
Dostupnost Skladem (1 ks)
Běžná cena 3 706 Kč
Ušetříte 741 Kč (–19 %)
2 965 Kč
2 450,41 Kč bez DPH
   
Kód produktu 10459 / 00001
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové květináče
Záruka 2 roky
 
Luxusní prolamovaný květináč o výšce 11 cm z kvalitního českého porcelánu. Originální porcelán s cibulovým vzorem vyráběným podglazurovou technologií, doživotně nesmazatelný dekor. Český porcelán a.s. patří mezi tradiční české značky porcelánu. Vhodný do myčky.
Dekor cibulák
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Dekor cibulák
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamnější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfolio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již v 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem