• 1 z 5
 

Bohemia White, šapo na espresso, Český porcelán Dubí

 
Dostupnost Skladem
Běžná cena 229 Kč
Ušetříte 14 Kč (–6 %)
215 Kč
177,69 Kč bez DPH
   
Kód produktu 20258_20263
Značka Český porcelán, a.s., Dubí
Kategorie Porcelánové šálky
Záruka 2 roky
 

Šálek a podšálek na espresso z kolekce Bohemia White. Moderní designová řada navržená prof. arch. Jiřím Pelclem potěší každého, kdo rád kvalitní a osobitý porcelán.

Zajímavostí je ouško na podšálku, které poskytuje originální možnost uchopení.

Dekor: bez dekoru

Vyrábí: Český porcelán Dubí

Obsah:

1x šálek 0,045 l

1x podšálek

Šapo je možné použít v myčce nádobí a mikrovlnné troubě. 

 

Podobné produkty

Porcelán bílý
Tvar Bohemia White
Dekor bez dekoru
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika
Objem 45 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. První porcelán se zde vyráběl již v roce 1885. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. cibulák. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Společnost dále rozšiřovala portfólio produktů s cibulovým dekorem. Jejich počet dosáhl v roce 1929 úctyhodných 257 tvarů. Dnes můžete zakoupit cibulák již na 660 tvarech. Vysoká popularita způsobila, že tento dekor začaly používat i další porcelánky na svoje produkty. Cibulák z Dubí je ale právem označován jako původní, tzv. originální cibulák z Dubí. 

V současnosti kromě cibulového dekoru je porcelánka zaměřena především na výrobu hrnků, jichž nabízí více než 100 tvarů s nesčetným množstvím dekorů. Dále nabízí užitkový porcelán, na jehož vývoji spolupracuje s významnými českými designery. Na návrhu velmi úspěšné kolekce Bohemia White a Bohemia Cobalt, které sklízí úspěch u odborné obce i koncových zákazníků, spolupracovala s prof. Jiřím Pelclem

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.