🚚🍽️DOPRAVA ZDARMA: Zadejte kód SPRING pro ČR (případně SPRING pro SK) a máte dopravu zdarma. Platí při nákupech nad 1000 Kč, případně 40 EUR (SK). Akce trvá od 30. 4. do 5. 5. 20024. Užijte si stolování...

ČESKÝ VÁNOČNÍ PORCELÁN S DEKOREM OBLÍBENÉHO CUKROVÍ

Vánoce se rychle blíží a než se nadějete, budou tady. Již brzy se v domácnostech začnou objevovat kouzelné vánoční dekorace, role balicího papírů a samozřejmě sladké i slané dobroty. Říkáte si, na čem všechny ty pochutiny budete servírovat? Zapomeňte na oprýskané talíře nebo neladící nádobí, nejkrásnější svátky v roce si zaslouží něco jedinečného.

Pochlubte se svým cukrářským a kuchařským uměním, dejte vyniknout všem pracně uvařeným a upečeným pochutinám. Kouzelný vánoční porcelán vám s tím hravě pomůže. Vánoční porcelánové nádobí v barvě slonové kosti vyrobila porcelánka v Loučkách u Karlových Varů. Český porcelán prvotřídní kvality je vyráběn kombinací nejmodernějších technologických postupů a vysokého podílu ruční práce. Nádobí můžete bez obav dát do myčky i mikrovlnné trouby.

DEKOR INSPIROVANÝ OBLÍBENÝM VÁNOČNÍM CUKROVÍM

Nová kolekce s názvem „Vánoční perníčky“ je inspirovaná právě populárním cukrovím. Dokonalý vánoční design dolaďují také tradiční vánoční barvy - bílá, červená a zelená.

HRNEČKŮ NENÍ NIKDY DOST

Zapomeňte na vánoční shon a stres. Na chvíli se zastavte, posaďte se a vychutnejte si tu krásnou sváteční atmosféru třeba s oblíbeným šálkem čaje v ruce. A protože hrnečků není nikdy dost, doplňte svoji sbírku i o hrnečekveselými vánočními motivy. Je ideálně velký na kakao či horkou čokoládu s pořádnou porcí šlehačky.         

       Hrnek, porcelán, Vánoční perníčky, 0,30 l, Leander_3 Kabaret trojdílný, porcelán, Vánoční perníčky, Leander_3 Šálek s podšálkem, porcelán, Vánoční perníčky, 0,20 l, Leander_3 

POŘÁDNÁ SNÍDANĚ I STYLOVÁ ŠTĚDROVEČERNÍ TABULE

Každý den byste měli začít pořádnou snídaní, a to platí i v případě Štědrého dne. Najděte si chvilku a v klidu se nasnídejte. Jestliže ráno bez kávy nebo čaje prostě nefungujete, pořiďte si porcelánovou konvičku, která se stane vaším zachráncem a spolehlivým vánočním parťákem.

Jíte na štědrovečerní večeři kapra nebo raději řízek? Jakýkoli pokrm bude na svátečně prostřeném stole vypadat skvěle, když ho naservírujete na krásné vánoční talíře. Porcelánová talířová souprava vykouzlí tu pravou vánoční náladu. Na stole nesmí chybět ani cukřenka a mlékovka ve stejném designu.

                                            Konvice kávová_čajová, porcelán, Vánoční perníčky, 1,20 l, Leander.jpg_3 Miska, porcelán, Vánoční perníčky, 16 cm, Leander_3 

Jaký vánoční porcelán si letos pořídíte vy?