🚨 Sleva 10 % na veškerý porcelán značky Thun 1794. Zadejte kód THUNA a vybírejte. Akce platí od 17. - 21. 4. 2024. Užívejte stolování s kvalitním českým porcelánem. 🍽️ ✨

NÁDOBÍ V JEDINEČNÝCH BARVÁCH, KTERÉ SI ZAMILUJETE

NOVÁ KOLEKCE LIFESTYLE

 Jednoduchý moderní tvar a barvy, které občas vypadají, jako by byly z jiného světa. Přesně takhle by se dala popsat nová kolekce Lifestyle rakouské značky Lilien. Vyrábí se tady v České republice ve Dvorech u Karlových Varů. V této kolekci naleznete talíře, hrnky, podšálky i misky na polévku. Zkrátka vše, co budete k servírování pokrmů potřebovat. Každý kousek má na sobě originální, ale decentní tmavší skvrnky, které dodávají nádobí šmrnc.

 Co takhle si vychutnat polévku z tohoto hlubokého talíře, který je v nádherné světle modré barvě Articblue? No řekněte sami, není ta barva prostě úžasná? Hlavní chod si můžete naservírovat na mělký talíř v barvě mořské laguny. Příhodně se nazývá Deeplagoon. Připomene vám příjemně strávený čas na dovolené u moře. Dáváte-li přednost spíše decentnějšímu barevnému provedení, pak rozhodně musíte sáhnout po barvě Natural. Tato světle šedá barvička se velmi snadno kombinuje s ostatními barvami a jistě vám udělá radost. Talíř na pizzu nebo na opravdu velký koláč v této jedinečné barvě se na prostřený stůl parádně hodí. A když se ještě vrátíme k polévce, i tato miska je v jemnější zemité barvě Highland, což je decentní středně šedá barva. Misku používejte nejen na polévku, ale třeba i na salát.

 Máte rádi horkou čokoládu? Pak si ji vychutnejte z velkého hrnku právě v barvě této oblíbené sladké pochoutky. A pokud dáváte přednost čaji a také výraznějším barvám, neměl by vám doma chybět tento hrnek v neokoukané barvě Volcano. K šálku neodmyslitelně patří také podšálek. Díky tomuto šikovnému pomocníkovi už nebudete muset řešit nevzhledná obtisklá kolečka od čaje nebo kávy na vašem stole.

 Zdá se vám, že nádobí z této kolekce vůbec nevypadá jako z porcelánu? Je to tak. Všechny tyto kousky totiž svým vzhledem připomínají keramiku. Ale ve skutečnosti jsou vyrobeny z vysoce odolného silnostěnného porcelánu. I díky těmto vlastnostem se nádobí skvěle hodí třeba na grilování. Nejen, že pokrmy na něm vypadají  úžasně, ale navíc se díky odolnému materiálu nemusíte bát, že se snadno rozbije. Při zmíněném grilování využijete třeba velký oválný podnos. Na něj naservírujete chlebíčky, jednohubky či právě grilované dobroty. Tento je v kouzelné modrošedé barvě s názvem Rainforest, kterou skutečně jen tak někde nenajde. A barva upoutající pozornost každé návštěvy je Terracotta. Moučník na tomto dezertním talíři bude doslova k sežrání.

Volcano2 Cocoa Terracotta

Rainforest

 Kolekce Lifestyle nabízí i doplňky jako roztomilou buclatou konvičku na mléko, párátník nebo nepostradatelnou slánku a pepřenku.  Tato kolekce však není určena pouze do domácností, ale protože se jedná o vysoce kvalitní hotelový porcelán, bude skvělá i v restauracích či trendy bistrech.

Vyberte si nádobí v jedinečných barvách a užívejte si stolování. Dobrou chuť.