❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

NECHTE SE OKOUZLIT VÁNOČNÍM PORCELÁNOVÝM NÁDOBÍM

K nejkrásnějším svátkům v roce patří nejen cukroví, dekorace a stromeček, ale i krásné vánoční nádobí. Kromě talířových a jídelních sad jsou nezbytnou součástí také hrnečky, misky, etažérky, ale i svícny či aromalampy. Podívejte se, jaký krásný porcelán může zdobit i váš stůl.

NÁDOBÍ S DEKOREM OBLÍBENÉHO CUKROVÍ

Mezi nejpopulárnější cukroví rozhodně patří perníčky. Pokud toužíte po vánočním porcelánu, který skutečně vdechne vašemu domovu tu pravou sváteční atmosféru, pak vám nesmí chybět porcelán ozdobený motivem této známé vánoční dobroty.

Ráno na Štědrý den si místo shonu a stresu raději vychutnejte snídani v posteli. Snídaňová souprava s perníčky obsahuje vše, co budete pro ranní pohoštění potřebovat. Talířová sada s roztomilými perníčky a typicky vánočními barvami vykouzlí z vaší štědrovečerní večeře výjimečný zážitek. Vánoční porcelán s perníčky není bílý, ale je v barvě slonové kosti, což mu dodává na jedinečnosti.

Kromě klasické talířové a snídaňové sady, pořídíte v tomto dekoru i široké spektrum doplňků. Porcelánový třípatrový etažér je na podávání cukroví ideální. Etažérka nezabere na stole příliš místa a vypadá krásně. Drobné pohoštění, jako jsou oříšky, sušené ovoce, olivy či nakrájené sýry se nejlépe servíruje v menších mističkách nebo v tzv. kabaretu. Kabaret rozdělený na tři díly se ve vaší domácnosti rychle stane nepostradatelným pomocníkem.

K navození vánoční pohody rozhodně přispívají i příjemné vůně. Aromalampa, svícen, případně stojánek na vonné tyčinky by vám doma neměl scházet. Na přivolání Ježíška je tu originální porcelánový zvoneček s perníčky.

                    

ELEGANTNÍ TALÍŘE SE SNĚHOVÝMI VLOČKAMI

Na klasickou kombinaci červené a zlaté vsází kolekce Lea. Vyjma této osvědčené klasiky je tu i méně tradiční kombinace, a to modré a platiny. Toto nádobí potěší všechny vyznavače moderního designu. Jestliže tedy chcete štědrovečerní tabuli prostřít v minimalističtějším stylu, tak talíře s decentními sněhovými vločkami jsou skvělou volbou. Můžete si je pořídit jako sadu, nebo samostatně.

 lea červená      lea modrá

HOUPACÍ KONÍK, ZIMNÍ STROMKY, VÁNOČNÍ HVĚZDA

Veselý motiv houpacího koníka potěší hlavně děti. Ale ani dospělí jistě nepohrdnou oblíbenou kávou z vánočně laděného hrníčku. Se stejným vzorem si můžete koupit i talíře, které zaručeně vykouzlí úsměv na rtech.

Decentní dekor zasněžených stromečků najdete jak na talířích, tak na hrnečcích a šálcích. Vánoční nádobí se stromečky je ideální pro všechny, kteří si nepotrpí na křiklavé barvy a výrazné motivy. Nádech nostalgie vám domů přinese hrneček s vánoční hvězdou a zlatým lemováním na okraji.

               

Jaké vánoční nádobí se vám líbí nejvíce?