Užijte si naší velikonoční nadílky se slevou až 35 % na vybraný porcelán. Všechny zlevněné produkty najdete v kategorii Velikonoce. Akce platí do 28. 3. Dopřejte si lepší požitek ze stolování, nejen na Velikonoce.

DÁRKY PRO MUŽE

Také marně přemýšlíte, co koupit pod stromeček mužským členům rodiny? Vybrat vhodný dárek pro pány je někdy opravdu náročné. Vyzkoušejte letos skleněné dárky, jako třeba kvalitní sklenice na lihoviny, karafy či sklenice na koktejly.

SKLENICE NA KOKTEJLY

Máte doma milovníka koktejlů? Sklenice na koktejly pod stromečkem zaručeně potěší. Hezkým dárkem mohou být i kvalitní sklenice na nealkoholické nápoje. Souprava šesti sklenic s krystaly Swarowski Elements udělá radost všem milovníkům domácího ledového čaje a limonády.

                                 

SKLENKY NA DESTILÁTY

Při oslavě nebo výročí bývá zvykem přiťuknout si panákem na zdraví. Při této příležitosti se hodí mít doma malé „panákovky“ z kvalitního křišťálově průzračného skla. Pokud si někdo z vaší rodiny rád dopřává dobré lihoviny, jako například whisky s ledem, pořiďte mu speciální větší skleničky určené právě pro tyto nápoje.

     

DÁRKOVÉ SADY

Muž, který si potrpí na kvalitní alkohol, jistě ocení luxusní skleněnou karafu se skleničkami. Souprava kvalitního skla je krásným dárkem pro všechny, kteří dávají přednost elegantnímu a nadčasovému skleněnému nádobí. Krásnou skleněnou karafu se rozhodně nemusíte stydět vystavit. Naopak, rychle se stane zajímavým doplňkem vaší domácnosti. V případě, že nechcete kupovat celou sadu, karafu lze pořídit i samostatně.

karafa                dárková sada             Karafa2

KORBELE

Dalším stylovým dárkem pro pány je porcelánový korbel na pivo. Pořiďte pivní korbel s dekorem cibuláku, nebo třeba s vesnickým motivem hus. Doplnit ho můžete také o podtácek, pokud chcete vánoční překvapení vyladit k dokonalosti, přikupte ještě džbán na pivo. Jestliže víte, že rustikální korbel není to pravé ořechové, zvolte elegantní sklenice na pivo na nožce.

                                  

Jaký skleněný prezent se objeví pod vaším stromečkem?