Užijte si naší velikonoční nadílky se slevou až 35 % na vybraný porcelán. Všechny zlevněné produkty najdete v kategorii Velikonoce. Akce platí do 28. 3. Dopřejte si lepší požitek ze stolování, nejen na Velikonoce.

TIPY NA VALENTÝNSKÉ DÁRKY

Svátek svatého Valentýna je svátkem všech zamilovaných. U nás sice není tak populární jako například v Americe, ale rozhodně se každoročně těší větší a větší přízni. Mezi nejoblíbenější valentýnské dárky patří sladkosti, květiny či šperky. Populární jsou i různé dárky s fotografiemi partnerů. V případě, že letos hledáte něco neobvyklého, vsaďte na porcelánový dárek, který vydrží dlouhé roky, je praktický a potěší oko každého porcelánového nadšence.

HRNEČKY, ŠÁLKY S PODŠÁLKY

Hrnečky patří mezi nejoblíbenější dárky nejen k Valentýnu. Jejich výběr je obrovský, takže máte možnost vybírat z různých dekorů, tvarů a velikostí. Darujte třeba něžný hrneček se srdíčky jako důkaz vaší lásky.

Kromě hrnečků vsaďte také na elegantní a dokonale sladěný šálek s podšálkem. Svoji drahou polovičku můžete potěšit jedním šálkem a podšálkem, popřípadě koupit rovnou celou soupravu. Pokud si žena potrpí na čajové dýchánky s kamarádkami, určitě s tímto dárkem neuděláte chybu.

    

VÁZY

Bohatý květinový pugét obvykle potěší každou ženu. Ke květině samozřejmě patří ta správná váza, pořiďte nízkou, vysokou, z porcelánu nebo skla, ve fantazii se meze nekladou. Milovnici cibuláku potěšíte vázou s tímto tradičním modrým dekorem.

Jestliže se v širokém sortimentu váz a váziček tak trochu ztrácíte, sáhněte po bílé klasice, tou nikdy nemůžete nic zkazit. Pokud vaše partnerka preferuje tzv. rustikální či vesnický styl bydlení, mohl by ji potěšit džbánek, popřípadě vysoká mlékovka, kterou je možné použít jako netradiční vázičku.

                               

SKLENĚNÁ DÓZA VE TVARU SRDCE, PORCELÁNOVÉ SOŠKY

Srdce nemusí být jen z perníku nebo porcelánu, originálním dárkem je i krabička ze skla ve tvaru srdce. Tento skleněný dárek poslouží jako malá šperkovnice či dóza na drobnosti. Výhodou je kvalita a trvanlivost křišťálového skla od českých sklářů, takže tento nádherný kousek se klidně může stát darem předávaným z generace na generaci. Obdarujte ženu něčím, co je krásné i praktické zároveň.

Každou sběratelku porcelánových sošek potěší nový kousek do sbírky. Pořídit můžete například sloníka, koně, kočku, prasátko nebo třeba motýla a mnoho dalších kouzelných figurek.

doza sklenena     

MALIČKOSTI VE TVARU SRDCE

Využijte příležitost a obdarujte svoji spřízněnou duši maličkostmi, jako jsou malé porcelánové misky ve tvaru srdce. Ty jsou ideální na odkládání prstýnků, mincí a dalších drobností. Romantickou atmosféru vykouzlí svícen na čajovou svíčku. I malý dáreček může udělat hodně radosti.

                 

RŮŽOVÝ PORCELÁN

Jaká barva je neodmyslitelným symbolem lásky? Samozřejmě růžová a červená. Růžovým porcelánem dáte své vyvolené jasně najevo, jaké jsou vaše city. Kromě tradičních kousků, jako jsou talíře či hrníčky, lze pořídit i nádherné sošky z růžového porcelánu. Růžový porcelán může někomu připadat tak trochu retro, takže nezapomeňte myslet na vkus dotyčné dámy. Pokud víte, že by ji porcelán v růžové barvě nepotěšil, raději sáhněte po něčem jiném, třeba po cibulákovém motivu nebo moderním bílém nádobí.

      

Zapomeňte letos na nudnou čokoládu, pořiďte pro svoji milou netradiční dárek z porcelánu. Už víte, čím jí letos na Valentýna uděláte radost?