❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

UŽÍVEJTE SI ADVENT V KLIDU A POHODĚ

Vánoce se pomaličku blíží a i přesto, že se momentálně nacházíme ve složité a náročné době, byla by škoda si je v rámci možností neužít. Poradíme vám, jak se naladit na tu pravou sváteční atmosféru.

VYDEJTE SE DO PŘÍRODY

Taková příjemná procházka po lese umí hotové zázraky. Nejenže pohyb na čerstvém vzduchu má blahodárné účinky na naše tělo, příroda také pozitivně působí na lidskou psychiku. Obzvlášť v současné situaci se procházky na čerstvém vzduchu staly oblíbenou aktivitou.

Přestože venku nejsou rozkvetlé stromy ani zelená tráva, zimní krajina má své kouzlo. Vypravte se třeba na procházku do blízkého lesa. A když už v něm budete, hoďte ptáčkům do krmítka nějakou tu dobrotu. Pokud máte děti, uvidíte, že budou z krmení ptáčků nadšené a procházka je hned bude více bavit. Kreativní duše ještě stále mají dost času vyrazit na sběr větviček nebo jiných přírodnin, ze kterých doma vykouzlí krásné vánoční dekorace.

"VPLUJTE" DO PŘEDVÁNOČNÍ ATMOSFÉRY

Procházka přírodou je fajn, ale kvůli počasí trávíme také hodně času doma. A protože se blíží Vánoce, nesmí chybět vánoční dekorace. Jak již bylo zmíněno, můžete si venku nasbírat v podstatě cokoli a doma z toho potom vytvořit originální výzdobu. Co se týče kreativních činností, většina dětí tyto aktivity zbožňuje. Nechte je také něco vyrobit, i když to třeba nebude tak dokonale krásné, dítka budou mít radost a zabaví se.

S vánoční atmosférou samozřejmě souvisí pečení domácího cukroví. Pomalu nastává čas oprášit oblíbené vánoční recepty. Pokud vás trápí, že letos nic nestíháte, natož nějaké pečení, nedělejte si s tím hlavu. Příprava cukroví by vám měla přinášet radost, takže pokud nemáte čas, prostě cukroví kupte a nestresujte se tím.

Pohádky jsou neodmyslitelnou součástí adventu i Vánoc. Při sledování televize nesmí chybět něco dobrého k jídlu a pití. Udělejte si domácí horkou čokoládu, punč nebo svařák. Vyhrajte si s tím. Dejte pití do pěkného hrnečku a ozdobte ho, hned bude chutnat lépe. Vzhledem k tomu, že vánoční trhy jsou momentálně zavřené, několik receptů na oblíbené zimní nápoje se bude hodit.

                      Etažér, světlé dřevo, porcelán, Vánoční perníčky, Leander_22  Šálek s podšálkem, porcelán, Vánoční perníčky, 0,20 l, Leander_3  Hrnek, porcelán, Vánoční perníčky, 0,30 l, Leander_3

VYHNĚTE SE STRESU A FRONTÁM V OBCHODECH

I když se to někdy lehko řekne, ale těžko udělá, snažte se kvůli svátkům příliš nestresovat. Opravdu nezáleží na tom, jestli stihnete umýt okna, vytřídit skříň nebo napéct dvacet druhů cukroví. Raději si užívejte čas strávený s rodinou. To je mnohem důležitější.

Kvůli vánočním dárkům se nemusíte prodírat přeplněnými obchody. Na e-shopu Porcelánového světa objednáte všechny dárky z pohodlí domova. Nechte si vše doručit až ke dveřím, neřešte přeplněná parkoviště, fronty a davy nakupujících. 

Přejeme vám, ať si v klidu a pohodě užijete celý advent, přesně podle vašich představ.