❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

S DÁRKOVÝMI KUPÓNY NEŠLÁPNETE VEDLE

Představte si, že sedíte pod stromečkem a díváte se na to, jak někdo z vašich blízkých rozbaluje dárek, který jste pracně vybrali. Nemůžete se dočkat, jak bude reagovat, jenže ejhle! Místo úsměvu na vás čeká spíše rozpačitý pohled. Okamžitě je vám jasné, že tentokrát jste se prostě netrefili. Takovou nepříjemnost už zažil každý z nás. 

S DÁRKOVÝMI POUKAZY PŘEDEJDETE ZKLAMÁNÍ

Někdy je zkrátka těžké vybrat vhodný dárek, obzvlášť pokud úplně přesně neznáte vkus obdarovaného. Proto vsaďte na dárkové poukazy, které zaručeně potěší, ale hlavně, příjemce daru si díky nim může vybrat přesně to, co se mu líbí. Vyhnete se tak komplikacím spojeným s vracením nevhodně zvoleného dárku a samozřejmě i určitému rozčarování z obou stran.

Dárkové poukazy na porcelánové nádobí, příbory či sklo zakoupíte v  různých částkách. Na e-shopu najdete 8 poukazů v rozmezí od 500 Kč do 10 000 Kč. Platnost všech kupónů je půl roku. 

Obdarujte svoje nejbližší něčím, co skutečně využijí a co neskončí zapomenuté na dně skříně.