Využijte akce "Doprava zdarma". Platí od 29. 3. do 2. 4. 2024 u nákupů nad 1 000 Kč při zadání kódu JARO, u nákupů na Slovensko od 40 EUR při zadání kódu JARO1. Vyberte si.

TIP NA VÁNOČNÍ DÁREK: PORCELÁN S MONOGRAMEM

Monogram je často vnímán jako symbol luxusu a něčeho speciálního, takže není divu, že mnoho lidí zkrátka chce mít na svých věcech takovéto označení. Jinak tomu není ani u nádobí.

Také jste vždy toužili mít doma sbírku krásného a stylového nádobí s vlastním monogramem? Pokud ano, tak to není žádný problém! Na našem e-shopu máte možnost nechat si vybrané kolekce takto označit. Porcelán si nechte potisknout jedním nebo dvěma písmeny bez diakritiky. Ať už se rozhodnete označit si ho pouze prvním písmenkem vašeho křestního jména, nebo připojíte i příjmení, máte stoprocentní jistotu, že odteď už bude každý vědět, že toto nádobí je jen a pouze vaše.

                             Andělská křídla, zlatá2  Andělská křídla, platina

ORIGINÁLNÍ DÁREK OBJEDNEJTE VČAS

Český porcelán s monogramem je originálním dárkem k Vánocům, narozeninám nebo pro novomanžele. Tento osobitý, ale i praktický prezent, rozhodně neskončí na dně skříně mezi ostatními nechtěnými „poklady“. Pokud se rozhodnete personalizované nádobí pořídit,  objednejte ho s dostatečným předstihem. Výroba porcelánu s monogramem trvá tři až čtyři týdny. Objednávky tedy přijímáme do 15. listopadu. Pak už nemůžeme garantovat doručení do Vánoc.

 HyggeLine - jídelní sada2 HyggeLine - talířová2Hygge - čajová sada

NA SVÉ SI PŘIJDOU MILOVNÍCI KVĚTIN I MODERNÍHO DESIGNU

Pro všechny milovníky květin je tu kouzelná rozkvetlá kolekce RoseLine. Toto porcelánové nádobí se bude líbit všem romantickým duším, které dávají přednost tradičnímu, útulnému a tak trochu „venkovskému“ stylu.

Vyznavači moderního designu jistě ocení porcelán od značky Leander. Bílé nádobí ozdobené dekorem, jenž je inspirovaný andělskými křídly, si vyberte ve zlatém nebo platinovém provedení.

Kolekce HyggeLine se vzorem červené krajky má tak trochu vánoční nádech. Obdarujte někoho blízkého tímto osobitým personalizovaným dárkem nebo si vychutnejte štědrovečerní večeři z talířů se svými iniciálami.

 RoseLine modrý šálek Roseline - čajová konvice RoseLine

 Líbí se vám nádobí s monogramem? Už víte, komu jím uděláte radost na Vánoce?