🚨 Sleva 10 % na veškerý porcelán značky Thun 1794. Zadejte kód THUNA a vybírejte. Akce platí od 17. - 21. 4. 2024. Užívejte stolování s kvalitním českým porcelánem. 🍽️ ✨

ČESKÉ PORCELÁNOVÉ NÁDOBÍ JAKO ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ DÁREK

Chcete pořídit pod stromeček něco praktického, ale zároveň pěkného? Zapomeňte na měkké dárky nebo nudnou tělovou kosmetiku. Sáhněte po jedinečném českém porcelánovém nádobí.

CO VLASTNĚ KOUPIT?

Než se pustíte do objednávání, nezapomeňte si rozmyslet, co vlastně chcete koupit. Klasikou, kterou nic nezkazíte, je hrneček. Ať už obyčejný, nebo takový, který vypadá jako oblíbený retro plecháček, ale ve skutečnosti je vyrobený z porcelánu. Pokud si někdo z vašich blízkých rád dopřává čajové nebo kávové dýchánky, pořiďte mu stylový šálek s podšálkem. A jestliže to chcete mít komplet, přihoďte i čajovou nebo kávovou konvičku. Takovýto set potěší kamarádku, sestru, tetu, ale klidně i kamaráda, který si prostě rád vychutnává kvalitní čaj nebo kávu.

Co se týče jídelních a talířových sad, ty se skvěle hodí nejen do domácnosti mladé rodiny, ale pro kohokoliv, kdo má rád pěkný design a vysokou kvalitu. Jestliže se rozhodnete sáhnout po jídelní soupravě, nezapomeňte, že každá sada obsahuje jiný počet kusů. Takže se vždy ujistěte, kolik hladových krků bude z talířů jíst. Dobrou volbou jsou i různé džbánky, vázy nebo misky v různých velikostech. Například taková květinová miska na müslihrnečkem ve stejném designu jistě potěší nejednu kamarádku.

 Palouček hrnek Retro hrneček Palouček - miska

TRADICE PRO VŠECHNY GENERACE

Porcelánové nádobí se vyrábí v rozmanitých dekorech a tvarech, takže někdy může být náročné si vybrat.

Tradiční kousky s květinovým vzorem ve venkovském stylu potěší babičku, maminku nebo zkrátka někoho, kdo má tento styl rád. Populární je modrá házenka, dekor pomněnek, modrá Valbella a samozřejmě nesmí chybět starý dobrý cibulák.

Pokud si říkáte, že tento tradiční porcelán je určený jenom pro starší generace, tak věřte, že to tak není. U klasického porcelánu na věku vůbec nezáleží. Jestliže víte, že má někdo „babičkovský“ porcelán rád, rozhodně s jeho koupí neváhejte.

ValbellaPomněnkyModrá házenka

PORCELÁN V MODERNÍM PROVEDENÍ

Máte-li ve svém okolí někoho, kdo preferuje nadčasový a moderní styl, i pro něj bez problémů něco vyberete. Moderní český porcelán se vyznačuje jednoduchými tvary a decentním dekorem. Oblíbená je černobílá kombinace, geometrické tvary nebo čistě bílé nádobí.

Bílý porcelán je nejlepším řešením v případě, že si nejste jisti, jakou barvu má příjemce daru rád. S minimalistickým bílým nádobím nezkazíte nic, hodí se ke všemu a dá se dobře kombinovat.

Černobílá  Lea linky

JAKÉ JSOU HLAVNÍ VÝHODY ČESKÉHO PORCELÁNU?

Proč byste měli k Vánocům pořídit český porcelán? Mezi jeho největší výhody patří skvělá kvalita, odolnost a stálobarevnost. Jestliže se bojíte toho, že nádobí nesmí přijít do myčky nebo mikrovlnky, nemusíte. Většina kolekcí se díky podglazurové technologii výroby může bez problémů mýt v myčce a ohřívat v mikrovlnce. Výjimku tvoří nádobí ozdobené zlatem, platinou či jinými kovy.

Další předností jsou samozřejmě dekory, respektive jejich rozmanitost. Tradiční český porcelán nabízí téměř všechny motivy, na které si vzpomenete. Kladem také je, že u mnohých dekorů nabízíme kusový sortiment. Vyberete si počet kusů podle potřeby nebo dokoupíte rozbité kusy.

Je i ve vašem okolí někdo, komu uděláte radost porcelánovým dárkem? Na nic nečekejte a pusťte se do jeho výběru. Příjemné nakupování.