Užijte si jarní slevy. Připravili jsme pro vás 300 zajímavých produktů s velmi zajímavými slevami. Čím si zpestříte stolování vy? Vybírejte v kategorii "Jarní slevy".

Talíř na dort s podstavcem, český porcelán, Verona, 33 cm, modrá valbella, G. Benedikt

Kód: VER3033-9801_9417
849 Kč 701,65 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Porcelánový talíř na dort i s podstavcem, díky kterému váš dort vynikne ještě více a zároveň prakticky poslouží a dort se z něho bude pohodlně ukrajovat.

Průměr talíře: 33 cm

Karlovarský porcelán G. Benedikt nejvyšší kvality.

Vhodné do myčky i mirkovlnní trouby

Doplňkové parametry

Kategorie: Porcelánové talíře na dort
EAN: 8590453765011
Porcelán: bílý
Tvar: Verona
Dekor: modrá valbella
Vhodné do myčky a MW trouby: ano
Materiál: porcelán
Vyrobeno v: Česká republika
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RM Avatar autora | 27.6.2020
Nádherný kousek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie známé karlovarské porcelánky G. Benedikt se začala psát roku 1882, kdy ji ve Dvorech založili bratři Benediktové pod názvem „Gebrüder Benedikt“.

Společnost G. Benedikt se soustředí především na hotelový porcelán. Začala ho vyrábět v roce 1958, konkrétně šlo například o kolekce Praha, Diana, Melodie atd. Ty se vyrábí dodnes a stále se těší velké oblibě.

Po privatizaci se roku 1992 stal závod součástí švýcarského koncernu Keramik Holding AG Laufen. V roce 2002 byla značka zakoupená českou společností Polyflex a znovu se vrátila k názvu G. Benedikt. Dalšími obchodními značkami, pod kterými firma G. Benedikt vyrábí, jsou Lilien Austria a Suisse Langenthal.

Porcelán G. Benedikt si oblíbíte pro jeho úžasnou mechanickou odolnost, celkově vysokou kvalitu a rozmanitý výběr z tradičních, časem prověřených řad. Pokud ovšem upřednostňujete moderní design, rovněž máte z čeho vybírat.

Mezi hlavní odběratele patří různá stravovací zařízení. V rozmanité nabídce si své najdou školní jídelny, kantýny, ale i podniky z oblasti vyšší gastronomie a mnohé další provozy.