❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

DEN MATEK SE BLÍŽÍ, POŘIĎTE ORIGINÁLNÍ DÁREK

Svátek všech maminek se slaví po celém světě, ale termíny v různých zemích se liší. U nás, ale také třeba v USA, Kanadě či na Slovensku, se slaví druhou květnovou neděli. Letošní oslavy tedy připadají na 8. května.

V tento den bychom měli maminkám poděkovat za jejich péči a obdarovat je maličkostí, která vyjádří, jak moc je máme rádi. Mezi nejčastější dárky patří přáníčka, květiny, sladkosti či bižuterie a velkou radost jistě udělá něco z porcelánu, případně ze skla.

Výhodou je, že porcelánové nádobí není jen chvilková záležitost. Vydrží dlouhé roky a také jde o praktické kousky do kuchyně, ze kterých se nestanou jen lapače prachu.

SBÍRKA HRNEČKŮ

Téměř každý člověk rád něco sbírá. Někdo sbírá boty, kabelky, čtyřlístky, modely autíček a někdo nedá dopustit na všelijaké hrnečky. Jestliže je vaše maminka vášnivou sběratelkou porcelánových hrnků, udělejte jí radost novým osobitým kouskem. Oblíbené jsou tzv. vařáky. Jde o velké retro hrnky, jenž se často v domácnosti dědí z generace na generaci. Jestliže vám přijde jeden hrneček málo, pořiďte rovnou celou soupravu o šesti kusech. Hezké jsou také sety dvou hrnečků, ty k sobě ladí, ale nemají úplně stejný dekor.

Pokud maminka ráda hostí návštěvy dobrou kávou, pak se rozhodně bude hodit kávová souprava šálků s podšálky. Originální volbou je sada konvičky a šálku, které do sebe přesně zapadají. Konvička se dá postavit na šálek, takže nápoj nevystydne a v kuchyni ušetříte místo.

hrnek vařák.jpg22hrnky22hrnkysada.jpg22

POHODOVÉ CHVÍLE U DOBRÉHO ČAJE

Maminku jistě potěší i vlastnoručně upečená sladkost, kterou si můžete společně vychutnat. Ke sladké dobrotě patří káva nebo čaj. Něžná kolekce HyggeLine nabízí konvičku na čaj, cukřenku, hrnečky, šálky, zkrátka vše potřebné pro klidné chvíli strávené pohromadě. Vhodným dárkem jsou i různé porcelánové soupravy, jako je čajová, kávová, talířová nebo jídelní.

 hyggemalý        hyggekonev.jpg2maly          hyggesadamaly

SVÍCEN VE TVARU SRDCE

Svíčky rozhodně patří do kategorie populárních dárků nejen ke Dni matek. Nevýhodou svíček je, že rychle vyhoří a nic po nich nezbude. Trvalou variantou jsou aromalampy, případně různé svícny. Malý svícínek na čajovou svíčku ve tvaru srdce mamince zůstane napořád a navíc naladí příjemnou atmosféru, takže si společně strávený čas užijete ještě víc.

svícen červenýmalýsvícenmalýsvícen modrýmalý     svícenpor2

NEVŠEDNÍ DÁRKY ZE SKLA

Nejen porcelán udělá radost. V případě, že je maminka znalkyní vína, tak se jí doma rozhodně neztratí pěkné skleničky na bílé nebo červené víno, případně elegantní karafa. Nové skleničky na nealkoholické nápoje nahradí ty staré a omlácené, skleněná váza potěší milovnici květin a dózička ze skla je pěkným doplňkem každého interiéru. Sklo je osobitý dárek, kterým jistě překvapíte a potěšíte.

Sklenice na nealko Globo,2 doza2mala       váza2_1               karafa2                  sklenice

Už víte, jakým dárkem letos maminku obdarujete? Podívejte se do naší kategorie Tipy na dárky ke dni matek.