Využijte akce "Doprava zdarma". Platí od 29. 3. do 2. 4. 2024 u nákupů nad 1 000 Kč při zadání kódu JARO, u nákupů na Slovensko od 40 EUR při zadání kódu JARO1. Vyberte si.

ORIGINÁLNÍ DÁREK K VALENTÝNU - PORCELÁN S MONOGRAMEM

Svátek svatého Valentýna je u nás stále populárnější. Mezi klasické dárky patří čokoláda, bonboniéra nebo květina. Jestliže vám tyto dary připadají nudné a nezajímavé, zkuste letos překvapit svoji drahou polovičku něčím originálnějším - personalizovaným porcelánem.

PORCELÁN PRO ZAMILOVANÉ PÁRY

Osobitým tipem na dárek je například porcelánová snídaňová souprava s monogramem. Přineste svojí partnerce či partnerovi snídani až do postele. Monogram na každém kousku soupravy jistě bude milým překvapením a jasným vyznáním lásky.

          monogram3 monogram2

Vkusným, ale i praktickým dárkem jsou oblíbené hrnečky. Díky monogramu už si stejné hrnečky nikdy nespletete. Pro milovníky kávy nebo čaje je tu stylový šálek s podšálkem z kolekce RoseLine. Na výběr máte šálek s růžovým, případně modrým podšálkem. Jemné pastelové barvy a romantické květiny si jednoduše zamilujete. Šálky můžete doplnit i konvičkou, cukřenkou a mlékovkou ve stejném designu.

monogram1 (1) - vyrez monogram4 canva2

MÍSTO MONOGRAMU SRDÍČKO

Pokud vás varianta s monogramem nezaujala, nechte nádobí označit něžným srdíčkem. Naservírujte své partnerce či partnerovi oblíbený zákusek na dezertním talířku, na kterém se po zkonzumování objeví znak srdce. Ideální vyznání lásky pro všechny romantiky.

OBJEDNEJTE VČAS

Chcete-li na svátek všech zamilovaných potěšit svoji spřízněnou duši netradičním dárkem, nezapomeňte objednat nádobí včas. Výroba personalizovaného porcelánu trvá delší dobu, takže je nutné udělat objednávku s dostatečným předstihem. Objednávejte do konce tohoto týdne, jen tak můžeme zaručit doručení do Valentýna.

Porcelán představuje nevšední vyznání lásky, ale i praktický a trvalý doplněk do domácnosti, který potěší a rozhodně nebudete jen tak ležet ve skříni.