💙⏳Získejte slevu 10 % na všechny produkty z kolekce Valbella - na sady i kusový porcelán. Stačí zadat kód Valbella. Platí JEN od 26. do 28. 4. 2024.⏳

Tipy na valentýnské dárky

Valentýn se kvapem blíží, nachystejte se včas. Udělejte radost originálním dárkem z porcelánu nebo skla. Přečtěte se, jaké tipy na dárky k Valentýnu jsme si pro vás připravili.

PŘIŤUKNETE SI

Každé víno nebo sekt bude vždy chutnat mnohem lépe, když si ho nalijete do hezké slavnostní skleničky. Na valentýnský přípitek se rozhodně hodí něco speciálního. Nádherné skleničky s broušeným vzorem ve tvaru srdce jsou jako stvořené pro romantický večer. Sklenky jsou navíc ozdobeny krystaly Swarowski Elements, které jim dodávají punc luxusu a elegance. Vychutnejte si romantickou večeři pro dva.

Ideálním dárkem pro muže, který si potrpí na kvalitní lihoviny, je whisky set. Skleněná souprava obsahuje zdobnou karafu a šest skleniček. Skleničky i karafa se dají koupit i samostatně, takže nemusíte smutnit v případě, že se vám něco rozbije. Whisky set je vhodným dárkem nejen na svátek všech zamilovaných, udělá radost na Vánoce, narozeniny nebo při povýšení v práci.

                            Sklenice na sekt, Celebration, 210 ml, srdce, Swarovski Elements, 2 ks  Whisky set     Sklenice na víno, Celebration, 360 ml, srdce, Swarovski Elements, 2 ks

HRNEČKY PRO ZAMILOVANÉ

Hrnky, které k sobě dokonale ladí, jsou ideálním dárkem pro zamilovaný pár. Společně si tak budete moci vychutnávat oblíbený čaj, kávu, případně horkou čokoládu se šlehačkou. Květinové nadšence potěší sada hrnků z kolekce RoseLine. Něžný květinový motiv je perfektní pro všechny romantické duše.

S hrnečky z kolekce HyggeLine si užijete svoji „hygge chvilku“. Že nevíte, co to je? Tento výraz pocházející ze Skandinávie znamená, že si zkrátka užijete svoji chvilku domácí pohody. Hygge se často pojí se zimními měsíci. Za dokonalou hygge chvilku se považuje třeba to, zachumlat se pod deku, dívat se z okna na padající sníh, obléci si tlusté ponožky a u toho všeho popíjet horký čaj. A přesně z tohoto konceptu vychází kolekce Hyggeline. Hrnečky na první pohled působí uklidňujícím a příjemným dojmem. Decentní motivy na bílém podkladu rozhodně nezklamou. Soupravu Hyggeline hrnečků si můžete pořídit v modré barvě, ale k dispozici jsou i další, jako například červená, šedá, případně růžová.

Hrnky pro dva nabízí i kolekce BeeFree, která se vyznačuje hravými motivy, jako jsou puntíky, proužky a ptáčci. Dalším dokonale sladěným párem jsou hrnky se srdíčky od značky Thun. Vybrat si můžete se zelenými, eventuálně tyrkysovými proužky. Obdarujte toho druhého zamilovaným hrnečkem a vyjádřete tak přesně to, co cítíte. 

Sada hrnků, 0,30 l, český porcelán, RoseLine, kvítky, Leander, 2 Ks Sada hrnků, 0,30 l, český porcelán, HyggeLine, světle modrá, Leander, 2 Ksmenší Sada porcelánových hrnků pro dva, český porcelán, Leander, BeFree, 2 d.mensi

Hrnečky se zvířaty též patří k nejpopulárnějším dárkům. Hrnky podle návrhu předního českého designéra Miroslava Olivy potěší všechny zaryté pejskaře i milovníky koček. Pořídit si totiž můžete jeden z těchto motivů, nebo rovnou oba dva. Ať už patříte do týmu pejskařů, či kočkomilů, rozhodně si vyberete, protože porcelánové hrnky k sobě perfektně ladí.

VÁZA NA KVĚTINY

Pugét růží je nádherný dárek, který si rozhodně zaslouží krásnou vázu. Zapomeňte na starý oprýskaný půllitr a pořiďte vhodnou nádobu. Pokud nevíte, po jakém kousku sáhnout, vyberte čistě bílou vázu, ta zapadne do jakéhokoli interiéru. Univerzálním kouskem jsou také vázy ze skla. Porcelánové vázičky s motivy květin, cibuláku i třešní rozzáří každou domácnost. Pořídit můžete i vázu vyrobenou z neobyčejného růžového porcelánu.

Váza roseline2       váza sklo2       Váza fialky2       váza růžová2        váza bílá velká

TALÍŘ VE TVARU SRDCE

Oblíbený dezert naservírovaný na talíři ve tvaru srdce je prostě dokonalost sama. Ať už připravíte koláč, bábovku nebo třeba chlebíčky, všechny dobroty budou na tomto romantickém talíři vypadat skvěle a hlavně tím dáte najevo, že víte, jaké je oblíbené jídlo vašeho protějšku.

SLONÍK PRO ŠTĚSTÍ

Na Valentýna se jako dárek hodí květina či něco sladkého. Ale jestliže máte doma nadšeného sběratele nebo sběratelku porcelánových figurek, využijte toho a pořiďte nový kousek do sbírky. Figurky slonů patří k těm nejoblíbenějším sběratelským kouskům. Obdarujte svoji spřízněnou duši tímto roztomilým porcelánovým slonem v růžové barvě se zlatou linkou a dekorem květin. Tento sloník je nejen hezká dekorace, také by měl přinášet štěstí, jelikož má chobot směrem nahoru.

Hrnek Mirek, kočka, design M. Oliva, Český porcelán Dubímenší slonmensi Hrnek Mirek, pes, design M. Oliva, Český porcelán Dubímenší   talíř ve tvaru srdce.jpg2

Už jste se rozhodli, jakým valentýnským dárkem letos svoji drahou polovičku potěšíte?