❗❗Velká výprodejová akce je tu! Vyberte si soupravy i kusový porcelán se slevou až 50 %. Všechny produkty najdete v níže uvedené kategorie "Slevy až 50 %. Platí jen do výprodání zásob, případně do 5. 5. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost.

TIPY NA „PORCELÁNOVOU“ PODZIMNÍ VÝZDOBU

Podzim je plný barviček a neodmyslitelně k němu patří krásně zbarvené listí, dýně, šípky, jeřabiny i ořechy. Všechny tyto přírodniny se parádně hodí k dekorování. Přečtěte si, jak jednoduše a rychle vyzdobit domov pomocí toho, co nabízí podzim.

HRNEČEK SE SUCHÝMI KVĚTINAMI

Kromě oblíbené kávy nebo čaje poslouží hrneček i jako stylová dekorace. Jednoduše si vyberte vyšší porcelánový hrnek, do kterého naaranžujte suché květiny či pestrobarevné listy. Jednoduchá a hravá výzdoba je na světě. Hrneček je menší než klasická váza, takže se pohodlně vejde i na menší stůl, poličku či komodu. Dobrý tipem je také využití tohoto designu staršího plecháčku (ve skutečnosti však jde o kvalitní porcelán).

SKLENĚNÁ VÁZA

Krásnou dekoraci vykouzlíte pomocí skleněné vázy a plodů podzimu. Stačí do vázy nasypat kaštany, žaludy, šišky a máte hotovo. Do vázy můžete ještě přidat světelný řetěz na baterky a kouzelná podzimní atmosféra je na světě. Minimalistickou verzi vytvoříte jednoduše tak, že do skleněného válce nasypete třeba čočku, kávová zrnka, ale klidně i žaludy či kaštany a zapíchnete dovnitř velkou svíčku. Svíčku ani nemusíte zapalovat, i tak bude výzdoba vypadat výborně.

OBDÉLNÍKOVÝ PORCELÁNOVÝ TALÍŘ

Bílý obdélníkový tác z porcelánu poslouží nejen na různé dobroty. Je to také praktický pomocník na různé menší dekorační předměty. Stačí na něj umístit mini dýně, jablíčka, ořechy, případně kaštany, žaludy, listy či větvičky. Doplnit ho můžete i svíčkami, ale při pálení na ně raději vždy dohlížejte. Na bílý obdélníkový talíř je možné naaranžovat v podstatě cokoli. Vždy to bude vypadat dobře.

KULATÉ PORCELÁNOVÉ TALÍŘE

Tato výzdoba je opět velmi snadná. Stačí mít doma hezký porcelánový kulatý talíř. Na něj položte svíčku, nejlépe bílou, a okolo ní vyskládejte vše, co najdete na zahradě nebo při procházce. Máte-li doma nevyužitý podnos na koláč na noze, tak ho rozhodně neváhejte využít. Ten podzvedne jakoukoli dekoraci ještě o stupínek výš.

VÁZA Z PORCELÁNU

Říkáte si, že na podzim už není co dát do vázy? Co takhle šípky a barevné listy? Tato kombinace nikdy nezklame a navíc útulné podzimní barvičky vypadají fantasticky v jakémkoli interiéru. Oblíbené jsou také klasy zralého obilí. To vypadá samo o sobě hezky, ale klidně k nim přidejte šípky, jeřabiny, barevné listy nebo zajímavé větvičky.

SVÍCNY

Svíčky k podzimu prostě patří. Doma by vám rozhodně neměly chybět čajové svíčky, velké svíčky i různé svícny a aromalampy. Svíčky a svícny vytváří příjemnou atmosféru a hřejivé teplo domova. Pořiďte si třeba porcelánový svícen, který využijete nejenom na podzim.

                         jídelní hygge modrá.JPG2

 A jakou podzimní výzdobu máte doma vy?