💙⏳Získejte slevu 10 % na všechny produkty z kolekce Valbella - na sady i kusový porcelán. Stačí zadat kód Valbella. Platí JEN od 26. do 28. 4. 2024.⏳

TRENDY PŘI VÝBĚRU PORCELÁNU

Sledujete trendy ve stolování, nebo máte doma oblíbenou jídelní soupravu, kterou používáte už dlouhé roky? Mezi nesmrtelnou klasiku patří bílé nádobí, květinové vzory i cibulák.

BÍLÝ PORCELÁN

Bílé nádobí stabilně patří mezi to nejprodávanější. Není se čemu divit, má mnoho výhod. Jednou z nich je snadná kombinovatelnost s ostatním nádobím, případně dekoracemi. K bílému porcelánu dáte jakékoli doplňky, ubrus či prostírání - všechno bude vypadat dobře. Bílá se totiž nikdy „nebije“ s ostatními barvičkami. Porcelán v bílé je vhodný na každodenní stolování, ale poslouží i na Vánoce a při slavnostnějších událostech.

Jakýkoli pokrm na bílém porcelánu vynikne. Jestliže si rádi fotíte jídlo, abyste měli na příště inspiraci, tak bílý talíř vypadá na fotce vždycky dobře. Sada bílého porcelánového nádobí je také dobrým tipem na dárek.

HRANATÉ TALÍŘE

V minulosti byly hodně populární, v dnešní době už se v domácnostech tolik nevidí. I přesto se najdou milovníci čtvercových talířů. Jestliže hledáte něco moderního a netradičního, vyzkoušejte právě tyto talíře.

TRADIČNÍ NEBO MODERNÍ MOTIVY?

Moderní dekory, jako jsou různé proužky či geometrické ornamenty, jsou stále tak trochu upozaděny tradičními vzory. Mezi nejprodávanější rozhodně patří květinové dekory. Ani se není čemu divit. Něžná kvítka na tradičním českém porcelánu vypadají krásně. I v případě, že máte interiér laděný moderně, nemusíte se tohoto stylu bát. Dodá každému prostřenému stolu útulnou a domácí atmosféru. Mezi klasické dekory se řadí i modrý cibulák, který si v každé době najde své příznivce.

Na našem e-shopu patří mezi nejoblíbenější:

  • Bílý porcelán – Klasika, která se stabilně drží na předních příčkách žebříčku oblíbenosti.
  • Valbella – Dekor jemných modrých kytiček se s velkou pravděpodobností stane i vaší srdcovou záležitostí.
  • Házenka – Pořídíte si ji v barevném nebo modrém provedení, s červenou linkou i bez ní. S tímto květinovým dekorem si vybere jak nádobí z bílého, tak růžového porcelánu.
  • Hyggeline – Kolekci si oblíbíte, pokud jste vyznavačem moderního severského stylu.

  

Jakému nádobí dáváte přednost vy?