• 1 z 2
 

Malý hrnek s podšálkem, 180 ml, Valbella, G. Benedikt

 
Dostupnost Skladem
Běžná cena 338 Kč
Ušetříte 31 Kč (–9 %)
307 Kč
253,72 Kč bez DPH
   
Kód produktu R0618/9417P1714X9147
Značka G. Benedikt
Kategorie Porcelánové hrnky
 

Retro malý hrneček s podšálkem z kolekce modrá Valbella vás okouzlí svým něžným květinovým motivem v modré barvě. Vychutnejte si oblíbený šálek kávy z tohoto hrnečku, který vzhledem připomíná plecháček, ale je vyrobený z kvalitního porcelánu. Praktický podšálek je v bílé barvě s modrou linkou na okraji. Souprava parádně zapadne do venkovské kuchyně nebo třeba na chalupu.

Set vyrobila karlovarská porcelánka pod značkou G. Benedikt.

Objem: 180 ml

Porcelán je vhodný do myčky a mikrovlnné trouby.

Porcelán bílý
Tvar Retro
Dekor modrá valbella
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Historie známé karlovarské porcelánky G. Benedikt se začala psát roku 1882, kdy ji ve Dvorech založili bratři Benediktové pod názvem „Gebrüder Benedikt“.

Společnost G. Benedikt se soustředí především na hotelový porcelán. Začala ho vyrábět v roce 1958, konkrétně šlo například o kolekce Praha, Diana, Melodie atd. Ty se vyrábí dodnes a stále se těší velké oblibě.

Po privatizaci se roku 1992 stal závod součástí švýcarského koncernu Keramik Holding AG Laufen. V roce 2002 byla značka zakoupená českou společností Polyflex a znovu se vrátila k názvu G. Benedikt. Dalšími obchodními značkami, pod kterými firma G. Benedikt vyrábí, jsou Lilien Austria a Suisse Langenthal.

Porcelán G. Benedikt si oblíbíte pro jeho úžasnou mechanickou odolnost, celkově vysokou kvalitu a rozmanitý výběr z tradičních, časem prověřených řad. Pokud ovšem upřednostňujete moderní design, rovněž máte z čeho vybírat.

Mezi hlavní odběratele patří různá stravovací zařízení. V rozmanité nabídce si své najdou školní jídelny, kantýny, ale i podniky z oblasti vyšší gastronomie a mnohé další provozy.