Užijte si naší velikonoční nadílky se slevou až 35 % na vybraný porcelán. Všechny zlevněné produkty najdete v kategorii Velikonoce. Akce platí do 28. 3. Dopřejte si lepší požitek ze stolování, nejen na Velikonoce.
 

Miska na polévku, český porcelán, Rona, 16 cm, bílý, G. Benedikt

 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
109 Kč
90,08 Kč bez DPH
   
Kód produktu VER1416.
Značka G. Benedikt
Kategorie Porcelánové misky na müsli,Rona, bez dekoru
Záruka 2 roky
 

Klasická jednoduchá bílá porcelánová miska na polévku nebo ranní musli o průměru 16 cm z karlovarské porcelánky G. Benedikt. 

Porcelán je vhodný pro použití v myčce nádobí a mikrovlnné troubě.

Porcelán není opatřen spodní značkou (logem) výrobce.

 

Porcelán bílý
Tvar Rona
Dekor bez dekoru
Vhodné do myčky a MW trouby ano
Materiál porcelán
Průměr 16 cm
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Historie známé karlovarské porcelánky G. Benedikt se začala psát roku 1882, kdy ji ve Dvorech založili bratři Benediktové pod názvem „Gebrüder Benedikt“.

Společnost G. Benedikt se soustředí především na hotelový porcelán. Začala ho vyrábět v roce 1958, konkrétně šlo například o kolekce Praha, Diana, Melodie atd. Ty se vyrábí dodnes a stále se těší velké oblibě.

Po privatizaci se roku 1992 stal závod součástí švýcarského koncernu Keramik Holding AG Laufen. V roce 2002 byla značka zakoupená českou společností Polyflex a znovu se vrátila k názvu G. Benedikt. Dalšími obchodními značkami, pod kterými firma G. Benedikt vyrábí, jsou Lilien Austria a Suisse Langenthal.

Porcelán G. Benedikt si oblíbíte pro jeho úžasnou mechanickou odolnost, celkově vysokou kvalitu a rozmanitý výběr z tradičních, časem prověřených řad. Pokud ovšem upřednostňujete moderní design, rovněž máte z čeho vybírat.

Mezi hlavní odběratele patří různá stravovací zařízení. V rozmanité nabídce si své najdou školní jídelny, kantýny, ale i podniky z oblasti vyšší gastronomie a mnohé další provozy.