🚨 Sleva 10 % na veškerý porcelán značky Thun 1794. Zadejte kód THUNA a vybírejte. Akce platí od 17. - 21. 4. 2024. Užívejte stolování s kvalitním českým porcelánem. 🍽️ ✨
 

Mísa zapékací oválná, 36 cm, modrá Valbella, česky porcelán, G. Benedikt

 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
826 Kč
682,64 Kč bez DPH
   
Kód produktu ZAP1536_9417
Značka G. Benedikt
Kategorie Porcelánové mísy zapékací a varné, formy
 

Máte rádi zapečená jídla z trouby? Pak u vás doma nesmí chybět kvalitní zapékací mísa. Tato oválná mísa s dekorem modrá Valbella, vám pomůže vykouzlit skvělou večeři nebo oběd. Porcelánová mísa na zapékání má zahnuté okraje pro snadnější manipulaci. Vyrobila ji karlovarská porcelánka pod značkou G. Benedikt. Rozměr : 36 x 25 x 6 cm Porcelán je vhodný do myčky a mikrovlnné trouby.

Porcelán bílý
Tvar uni
Dekor modrá valbella
Materiál porcelán
Vyrobeno v Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Historie známé karlovarské porcelánky G. Benedikt se začala psát roku 1882, kdy ji ve Dvorech založili bratři Benediktové pod názvem „Gebrüder Benedikt“.

Společnost G. Benedikt se soustředí především na hotelový porcelán. Začala ho vyrábět v roce 1958, konkrétně šlo například o kolekce Praha, Diana, Melodie atd. Ty se vyrábí dodnes a stále se těší velké oblibě.

Po privatizaci se roku 1992 stal závod součástí švýcarského koncernu Keramik Holding AG Laufen. V roce 2002 byla značka zakoupená českou společností Polyflex a znovu se vrátila k názvu G. Benedikt. Dalšími obchodními značkami, pod kterými firma G. Benedikt vyrábí, jsou Lilien Austria a Suisse Langenthal.

Porcelán G. Benedikt si oblíbíte pro jeho úžasnou mechanickou odolnost, celkově vysokou kvalitu a rozmanitý výběr z tradičních, časem prověřených řad. Pokud ovšem upřednostňujete moderní design, rovněž máte z čeho vybírat.

Mezi hlavní odběratele patří různá stravovací zařízení. V rozmanité nabídce si své najdou školní jídelny, kantýny, ale i podniky z oblasti vyšší gastronomie a mnohé další provozy.